Vapaaehtoistyö

Haluatko saada uusia kokemuksia?

Lähde mukaan vapaaehtoiseksi. Sinä vapaaehtoisena saat auttaa tilaisuuden järjestäjää ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin. Kohtaat upeita ihmisiä ja saat kokea olevasi todella avuksi. Saat tilaisuuden käyttää jo olemassa olevia kokemuksiasi ja taitojasi tai oppia uutta. Jos olet opiskelija, sinulla on mahdollisuus saada todistus vapaaehtoistyöstäsi.

Pienillä teoilla on suuri merkitys! Sitoutuminen voi olla kertaluontoinen tai pidempiaikainen valintasi mukaan.

Vapaaehtoiseksi Neuro-Porvoon yhdistykseen

Kaipaatko mukavaa seuraa ja haluaisit auttaa pienissä tehtävissä?

Haemme tällä hetkellä yhdistyksellemme sihteeriä, pitkäaikaisen sihteerimme jäädessä ansaitulle eläkkeelle. Tehtävän hoitamiseen saat perehdytyksen, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta yhdistyksen sihteerin tehtävistä. Yhdistyksemme jäsenmäärä on yhteensä 122, joista 83 on potilasjäseniä. Yhdistyksen hallitus koostuu puheenjohtajasta ja viidestä muusta jäsenestä. Jos mielenkiintosi heräsi, voit soittaa tällä hetkellä väliaikaisesti sihteerin tehtäviä hoitavalle Otto Räsäselle (yhdistyksen entinen puheenjohtaja)  puh. 040 584 0769, sähköposti: rasaotto@gmail.com

Neuro-Porvoo ry kaipaa vapaaehtoisia henkilöitä hallitus työskentelyyn. Jos olet kiinnostunut Neuro-Porvoo ry:n hallitus työskentelystä. Henkilöt hallitukseen valitaan syyskokouksessa, syyskokous pidetään marraskuun 30 päivään mennessä, mistä ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.

Muita tehtäviä

Neuroyhdistyksen toiminta on talkootyötä. Tehtäviä löytyy pienestä isoon ja laidasta laitaan; esimerkiksi kahvinkeittäjästä nettisivujen päivittämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Yhdistykseen voi tulla tekemään vapaaehtoistehtäviä riippumatta siitä onko yhdistyksen jäsen vai ei. Oletko opiskelija joka tarvitsee tehtäviä vapaaehtoistyön kurssiin? Joitain vapaaehtoistehtäviä voit tehdä myös kotoa käsin.

Jos olet jo yhdistyksen jäsen mutta yhdistyksestä ei vielä löydy toimintaa jota kaipaat, voit kertoa meille mitä haluaisit ja mikä asia sinua kiinnostaisi tehdä neuroyhdistyksessä.